fbpx

Onze projecten

Dr. Mirakel

Of: Het hele eieren eten - Trouw aan angst én liefde
Previous
Next

Foto’s in theater: Adelaide Rosina / Foto in buitenlucht: Wil Gipman.

In september 2019 vond de debuuttournee plaats van de eerste professioneel uitgevoerde snelkookoperette van Panda van Proosdij. Een overdonderend succes voor publiek én performers! In Tilburg, Amsterdam, Elst en Utrecht zette onze cast van aanstormend jong zang- en pianotalent de rijk gevulde zalen op z’n kop.

In juli 2020 speelden we deze voorstelling tweemalig coronaproof in Museumpark Orientalis bij Nijmegen op het Plein van Pilatus. Voor een prachtige impressie, zie de foto’s en video’s van Wil Gipman.

Lida Straathof, Lucie van Ree, Nick van Kuipers, Nathan Tax en Mark Toxopeus brachten samen Dokter Mirakel van Georges Bizet in de herwerking van Jeroen Sarphati. Uitgevoerd als snelkook-operette van Panda van Proosdij heet de voorstelling:

Het hele eieren eten – trouw aan angst én liefde

Thijl

Stichting Cherubino verzorgde in 2018 het kernkoor en de kleine solorollen bij de opera Thijl van Jan van Gilse, de grootste Nederlandstalige opera ooit geschreven. In 2018 uitgevoerd door het Utrechts Studenten Concert / stichting LustrumOpera i.s.m. stichting Cherubino. Ontving een nominatie voor de International Opera Awards.
 
Meer info op www.thijl2018.nl.